Hakkımızda 2017-06-09T09:26:20+00:00

Bandırma Özel Hastanesi olarak 1987 yılında çıkmış olduğumuz hizmet yolunda,alanında uzman hekim ve görevli personeli ile yeni yatırımlarla birlikte büyümeye devam ediyoruz.

İlk günkü heyecanla devam ettiğimiz ve tıp dünyasındaki gelişmeleri yakından takip ettiğimiz hizmetlerimizde ; bölgemizi uluslararası kalite standartları ile buluşturma idealimizle yakın zamanda hizmete açmayı planladığımız ek binamızın inşa süreci adım adım ilerliyor.

Bandırma Özel Hastanesi ; Bandırma ve Güney Marmara’nın ihtiyacı olan sağlık hizmetlerinin, dünya standartlarına uygun şekilde verilmesi konusunda üzerine düşen görevi yapıyor.

Yaşadığımız çağın gerektirdiği yönetim anlayışı, mutlu hasta, mutlu hasta yakını, mutlu çalışan hedefimize varmak için var gücümüzle çalışmaya ve yenilikleri yakından takip etmeye devam ediyoruz.

Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden, hasta ve çalışan memnuniyetini önemseyen, bulunduğumuz bölgede kaliteli, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmeti sunan yenilikçi, sürekli kendini geliştiren bir sağlık kurumu olmaktır.

Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini en üst seviyede tutarak uzman ekibi, güler yüzlü personeli ve modern alt yapısı ile bölgenin ve Türkiye’nin modeli olmak, aynı zamanda güvenilirliği ve hizmet anlayışı ile her zaman referans gösterilen akademik sağlık kurumlarından biri olmaktır.

Hizmetlerimizin kalitesini ve etkinliğini sürekli olarak sorgulamak ve hatalarımızdan dersler çıkararak yenilikçi ve çözüm üreten bir yaklaşım ile müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışı hedeflemektir.

Hasta ve hasta yakınlarına insana değer veren bir yaklaşımla çözümler sunmak, aile sıcaklığında sorunları ile ilgilenmek, daha sağlıklı bir toplum için üzerine düşen görevlerin bilincinde olmaktır.

İçinde yaşadığımız ve hizmet verdiğimiz topluma karşı sorumluluk duyarız. Bize gelen hastalarımıza, her bireyin hakkı olan sağlıklı yaşam hakkını vermeyi hedef bilir, hizmet için burada olduğumuzu hiçbir zaman unutmayız. Hastalarını bize yönlendiren hekim arkadaşlarımıza ve sağlık kuruluşlarına karşı sorumluyuz. Hizmetlerimizi onların verdiği hizmetin devamı, tamamlayıcı olarak vermeye özen gösteririz. Personelimiz ve ailelerine karşı sosyal –kültürel sorumluluklarımızın bilince olur, onlara verdiğimiz değeri, aldığımız tüm kararlara yansıtırız. Doğru, kaliteli, modern, topluma yakışır bir hizmet anlayışı için başlattığımız yenilenme-yenileme hareketinin sorumluluğunu taşırız. Bunun için buradayız ve hizmete hazırız.

logoyarismasi.jpg Reklamı Kapatmak İçin Ekranın Boş Bir Kısmına Tıklayın.